okej..

nån har kommenterat att jag är ful.. så jävla patetiskt !! ? du vågar kommentera men här vågar man fan inte berätta vem man är ? fy fan vad fegt................ visst, han är skitsnygg men han är underbar på insidan också ! jag får inte dåligt samvete om nån tycker jag e ful.. då får jag vara det. Men jag är nöjd med mitt utseende !


Kommentarer
Postat av: danne

Jag sket i att skriva mitt namn förut för att ja inte orkade. inte för att ja skulle skämmas över vad jag sagt.

Jag tycker bara de verkar synd. Okej du är inte ful. Men han är för snygg för dig. Slår vad om att din pojkvän var kär eller gillade någon annan innan dig. Om han gjorde de, är du ett andrahands val. Om han inte gjorde det, och bara gillat dig. Då är jag glad för din skull.. :)

2009-11-29 @ 13:00:19
Postat av: Jossan

Hur kan en människa ens bli "för snygg" för en annan ? Vem har rätt att avgöra de ? Vem äger rätten att gå runt och peka på olika människor och para ihop dom för att "dom spelar i samma division" ? Tycker de är så fruktansvärt lamt att ens orka engagera sig i såna ytliga saker... Varför liksom ? jaja , de är väl olika från person till person vad man finner viktigt att lägga sig i och brinna för att få tala om för omvärlden. Själv hoppas jag att ni trivs superbra ihop.Kärlek handlar inte om de som finns på ytan och för den delen är smaken som baken!De finns kanske till och med de som tycker tvärtom,att HON är för snygg för HAN.Det är väl ändå känslorna som räknas.Inte hur man ser ut.det är så tråkigt när folk dumkommenterar bloggar hela tiden,verkar ju hända överallt.Har man inget schysst å komma med kan man väl lika gärna bara knipa.Bättre säga nå fint å göra en medmänniska glad än att göra taprra misslyckade försök till att trycka ner andra..hur som haver ,Vet inte ens om du minns mig haha , men vi träffades ju på din systers bröllop :)brukar kika in här emellanåt . Hoppas allt är bra , men de utgår jag ifrån.Du svävar väl på små rosa moln nu ;)

2009-11-30 @ 21:40:58
URL: http://mammatillteus.blogg.se/
Postat av: Nicole

Ja håller fan med Jossan! onödigt. Jag tycker sanna ser bra ut, Ens utseende handlar inte bara om hur man ser ut, utan ens utseende förändras om man lär känna ngn. Och om man inte känner sanna varför äns lägga sig i. Känner du henne kan du lika gärna säga vem du e, Och visa dig i skolan och säga det till henne face to face om du verkligen måste säga ngt dumt. Om du inte känner henne kan du sluta skriva och låta henne vara!

2009-12-01 @ 19:52:00
Postat av: Kamilla

Haha, Vad patetisk "Danne" verkar...

Jag tror att "Danne" antingen är en tjej som är avundsjuk för att du är tillsammans med den killen som hon gillar, eller så är det en kille som är kär i dig Sanna. Aja, hur som helst så skit i det. Du är skitsnygg gumman! Och man kan inte vara "för snygg" för att vara tillsammans med... PUSS!

2009-12-02 @ 14:32:11
URL: http://kamillaans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0