.

Lång skoldag idag. Stannade vid gc ett tag med Fabbe, Erik och Nicole. Hade kul :P
jag fattar ite varför jag luktar herr parfym :S hahaha.
finns inga bilder att lägga in tyvärr. Allmänt sådär, har blivit bättre, känner mig inte lika hängig. Lite ont i halsen men det går över :)
Imorn ska vi hämta modell bilderna :D yey <3

Halv lyckad dag igår !

Hade rätt otur med allt igår. Allt gick inte som man ville men men. visst, man kan inte få allt i livet men man behöver ju inte vara ego. Vissa personer vet vad jag menar <3
Vi åt god middag ! Oxfilé plankstek :D desserten skippade vi :P ovanligt !
Imorn kanske fredde kommer och äter i min skola. kul men läskigt. vad ska jag säga ? :P hihi, mike har ju varit och ätit i min skola men bra vänner e liksom mer pinsamt. aja, det kommer gå bra ;P
nu sitter jag i en av skolans datasalar. planer för idag eller imorn: köpa mjukisdress :D

Happy birthday to me !

Idag fyller jag 16. Har fått en summa pengar av mamma. Ska snart dra mig till plugget. Jag hatar att ha flera sparkonton -.- vet inte hur mycket jag fått av mamma, mike å lucas. Hoppas iaf på 2000 med tanke på att lucas fick nintendo DS :O Sen e mamma skyldig mig en massa pengar också......
Hoppas alla ni får en bra dag. Jag kommer fira min dag i skolan, me familjen och på dansen :D

1 !!!

Imorn e man 16 :D hela helgen har vi firat mig, i fredags åt vi en middag med några av mina fantastiska vänner. I lördags och igår firade släkten mig. Imorn ska vi äta på restaurang och dansa :D Längtar.
tror bilder kommer :P annars läggs dem in på facebook så småning om :)

6 !

Nu har jag äntligen färgat mitt hår och det ska färgas igen :)


9 !

Snart fyller man år då.. Grattis Hanna på födelsedagen!!!
Fredags: åkte jag till y-day. Hade en underbar kväll !
Lördags: Åkte vi några stycken till Freddes landställe i Bromma och hade jätte roligt ! Ett minne vi kommer att minnas. (Fredde somna 3 ggr och alla somnade samtidigt när vi tittade på Eragon ;) ) hahaha
Söndags: Åkte vi hem och runt halv 6 va jag i stallet.
Idag: Jag sov hos pappa igår så jag åkte från pappa klockan 7 och var vid skolan kvart i 8 :)
Föresten.. köpte denhär färgen idag :D köpte samt ett usb-minne som ska fyllas med låtar :P

15. Funderingar

Sitter och funderar på vad jag ska ha för hobby på fritiden. Mamma ville att jag skulle komma på nått. Funderar på börja på street dance igen :)
Just nu sitter jag och ska göra min första inlämningsuppgift i Servering som ska vara klar om 2 veckor :)

16. 14/9-09

Idag har jag varit i skolan, hämtat mina skor hos fotografen, vaktat min lillebror och bakat morotskaka, det var JÄTTEGOTT!! Nu siter jag och tittar på färgan 3. Klockan 21.00 börjar svenska hollywood fruar, det är ju ett måste att se ! Imorn ska jag till Hallunda och dansa till blender (a) vad ska ni göra i vecka ? Nått speciellt ?

Hudikmaran !

Jag har fått ett ja från min mamma och nu ska jag och 3 tjejer till åka och dansa som aldrig förr i en hel helg!! Det är 6 olika band som kommer att spela och förra året kom det 2500 pers ! Galet kul kommer vi ha iaf.
Dansen håller på från 19-02 ! :D

17. dålig uppdatering

Jag vet att jag inte varit inne på ett tag. Sitter nu finsminkad och nyligen kommit hem från en oerhörtrolig fotograferning !! Ska dit på Måndag igen för att hämta mina skor jag glömde där.. av 100 bilder blev 53 bilder urgrymma ! Kan inte bestämma mig vilken bild jag vill ha. Här kommer lite dåliga bilder från fotograferingen:

Nicole blir sminkad

jag blir hårstylad

Nicole är klar fixad

Jag klar fixad

Nicole plåtas

Jag ska plåtas

The studio

En till plåtning

Passade på att ta lite bilder :P hihi

älskar min make up asså !
Andra bilder:


Fabbe och Sophie

The pingu ;)

Skolan

7 sep

Fyller inte år 7 sep om ni trodde det.. fyller 29e. fick lite blommor föör tidigt (:

LÖN !!
Imorn ska vi iväg till Örebro för att bada, i skara sommarland blev det inte av så nu badar vi ist :P


21.

Nu är det 21 dagar kvar till min födelse dag :D

då passar den här låten in :P
Har nyligen kommit ut ur duschen, sminkat mig ätit frukost. Snart ska man ta en titt på mina flyttlådor.. först ska jag titta in på min mejl <3 ha det gott

22. 12.50

Imorn börjar jag 12.50 ;) Ska städa upp rummet lite innan. Nu ska jag börja med min inlämningsuppgift jag gick av skolan förra veckan :) den ska vara klar v. 39
ha det bra !

Prinsessa någon ?

I en hopplöst bonnig småstad någonstans i Sverige bor Maja, 18 år. Hennes högsta och enda dröm är att bli skådespelare. Hon vill stå i centrum, att alla ska se henne, den vackra människa hon är inuti. Det är bara lite svårt att se. Maja är kraftigt överviktig, klumpig och socialt missanpassad.

Erika Sohlman är 28 år och dokumentärfilmare från Stockholm. När hon träffar på Maja ser hon ett utmäkt tillfälle att skapa tragikomisk underhållning på Majas bekostnad. Lycklig över att äntligen få den uppmärksamhet hon förtjänar, tar Maja tacksamt emot chansen att bli filmad.

Vi får följa Maja och hennes kamp att förverkliga sina drömmar under sista terminen på gymnasiet, delvis filmat genom Erikas dokumentärkamera. Det är en komisk skildring med tragiska inslag.
Fördomarna man möts av när man har ”fel” utseende. Svårigheterna att hitta en egen identitet mellan en egocentrisk mamma och en likgiltig pappa. Den försiktiga förälskelsen till Alex, en snygg, populär till synes ouppnåelig kille i teatergruppen.
Men under en resa till Stockholm får Maja veta att även Alex bär på hemligheter och besvikelser…

Med tiden inser Maja att Erika kanske utnyttjar henne, och hon måste då fråga sig om uppmärksamheten är värd priset. Rollerna blir plötsligt ombytta när Maja inser att Erika behöver henne mer än tvärtom. Hon hittar till slut den styrka och självkänsla som behövs för att verkligen stå i centrum, på sina egna villkor.

nån som vill se den med mig ?
har en biljett över...
ps. det är inte hundra att biljetterna finns kvar men finns det intresse så ringer jag..


Grattis !

Vill passa på och gratta Sofia och Alfons till en underbar 2:a plats i motala <3 såå himla duktiga tsm (:

en bild från träning i eskilstuna (:

kolla vilken grym början !!

ha ha ha

jag har fått 4 kommentarer alla är inom 1 minut fast olika namn.. tror det bara är en person men men.. ska jag börja videoblogga så vill jag ha lite andra kommentarer från andra personer.. :P

26. älskar sidan !

http://www.posh24.se/

älskar skvaller sidan :) gå in och kolla ;P

26. Dans !

Idag är det sista utedansen för i år :( förhoppningsvis blir det många danser me dunken :)
Idag har vi haft servering hela dan. Skit kul ! Kommer inte på mer å säga. puss


27. 16.16

Idag slutade jag 10 min tidigare :P tror det va 3 st som skar sig på metoden idag :(
Det har varit en seg skoldag..
Kommer inte på så mycket mer. Imorn är det servering fram till 13.10. På Fredag är det casting :D på Lördag är det "kalas" hos Nicoles pappa. Nästa helg är det fotografering :D
Juste.. Imorn är det daaans!!!!! Yey. Sista gången :(

Grattis Bror !

Jag ska hälsa pappa :) hoppas ni har/haft det bra där ni va. Jag antar att Kamilla läser detta men du får väl hälsa bror min. Nu har jag ju ingen bild på Kenn men men..
Stort grattis Kenn 26 år !

29. Skåpnyckel

Idag glömde jag skåpnyckeln.. Alltid ska man ju glömma nått..
Tur att vi inte gjorde så mycket i skolan då :P Vi fick tillbaka alla test idag. Hamnade i alla svåra gruper. Svenskan har  vi inte fått än. Behöver inte gå på spanskan fram till jullovet :D fan va NICE ! Men jag fattar inte att jag hamnade i den svåra gruppen på engelskan OCH matten ! jag suger juh !
Aja......
29 dagar kvar till min födelsedag :D

Jag bjuder på den här


29. Hjälp mig !

Jag ska färga håret men vet inte riktigt vilken färg.. har ju aldrig testat riktigt blond ;) annard blir det brun. Jag vill att man ska se att jag färgat det också,  därför blir det bara 3 olika val :)Vad ska jag göra ? Dessa färger har jag tänk på.. rösta med 1,2 eller 3 :)
1.


2.

3.


RSS 2.0